Wednesday, September 08, 2010

Pink10 comments:

 1. Vakkert bilde, men jeg synes de lyse flekkene nede i venstre hjørne forstyrer litt, de trekker oppmerksomheten min bort fra hovedmotivet.

  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 2. Nydelig motiv & farge! Liker ;O)

  ReplyDelete
 3. Nydelig - mot den sorte bakgrunnen! :)

  ReplyDelete
 4. Jeg er ikke helt enig med Fro. De lyse "flekkene" ser for meg ut som knupper, noe som hører med til blomster, og er en naturlig del av motivet. Lyset i bunnen av bildet synes jeg er med å lage en "bunn" i bildet og er innenfor det gyldne snitt. Vi har alle forskjellig oppfattelse av hva som er pent, og vellykket, så ikke noe kritikk til Fro. Jo mer jeg ser på bildet, jo mer liker jeg det.

  Forøvrig vil jeg rose Tommy for mange gode bilder i bloggen hans.

  ReplyDelete
 5. Ês magnifica esta toma y el procesado espectacular. Un saludo.

  ReplyDelete
 6. Fro: Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding. Det er det jeg etterlyser og ønsker mer av, da det er nyttig ifht at jeg ønsker å bli en bedre hobby-fotograf. Har lagt inn et redigert bilde (photoshop) etter ditt synspunkt - Så kan man sammenligne

  ReplyDelete
 7. Fro har et lite poeng, men bildet i sin helhet e så flott, at det spiller omtrent ingen rolle:) Herlig bilde!

  ReplyDelete
 8. Fine bilder. Jeg liker det største best.

  -A-

  ReplyDelete
 9. Vakkert. Jeg synes ikke at knoppen nederst er forstyrrende... eller, jeg hadde kanskje sett den litt mørkere, men den gir dybde til bildet. Siden du uansett får en uutsprunget orkide som vil vises, synes jeg tre er bedre jeg da. Ikke veldig god argumentasjon kanskje, men det jeg mener er vel enten helt "nakent", eller så er det ok med flere elementer (dempede sådanne).

  ReplyDelete
 10. Nydelig :) Så klart og fint! Sjekk ut fler blomster på min blogg!


  Mia-Sofie

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails